INTEGRATED POLICY

INTEGRATED POLICY

INTEGRATED POLICY

ESTRUCTURAS ARQUÉ és una empresa familiar dedicada a la construcció d’estructures metàl·liques. Tenim una trajectòria de més de 50 anys i hem fet més de 6.000 projectes en els mercats nacionals i internacionals.

En el nostre desig d’aconseguir una major qualitat en els nostres serveis, així com per evitar els riscos als quals nostres treballadors estan sotmeses, assegurem l’assoliment dels nostres objectius de qualitat i de prevenció, hem establert les màximes següents per complir dins de la nostra empresa:

» Garantir la satisfacció dels nostres clients i altres parts interessades basades en un tractament correcte sempre i un esforç extra en el lliurament dels nostres serveis.
» Complir tots els requeriments que imposin als nostres clients, així com tots els de tipus legal i d’altres que l’organització s’adhereix en el camp de la qualitat i la seguretat i salut que eren necessaris.
» A ens comprometem a la millora contínua, eliminar els perills i reduir els riscos laborals.
» Creure en un futur millor de la nostra empresa en la qual el client sempre se sent satisfet amb els nostres productes i el nostre comportament a la feina feta.
» Per aconseguir una alta competitivitat en el nostre mercat basada en la confiança i fidelitat dels nostres clients.
» Proporcionar formació i mitjans per als nostres empleats col·laborar activament en aquesta causa fomentant la consulta i participació dels treballadors en matèria preventiva.
» Eliminar i si no és possible prevenir riscos laborals posant el necessari i formar i informar els treballadors.
» Ens comprometem a treballar per evitar possibles danys, així com el deteriorament de la salut dels treballadors per posar els mitjans necessaris.
» Prioritzar la comunicació, informació i formació per tal que la responsabilitat de la gestió de la qualitat i titular de prevenció de tots els membres de l’organització.
» Aquesta política proporciona un mar de referencia per l’establiment d’objectius en matèria de qualitat i salut laboral.
» Ens comprometen a proporcionar condicions de treball segures i saludables per a la prevenció de lesions i deteriorament de la salut relacionats amb el treball.

Data d’aprovació: 28-11-2018

Logo EN 1090-1 (blue)